thesimsbloggenn

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av thesimsbloggenn - 14 juni 2012 21:36

Realesen till The Sims 3 Övernaturligt är den 6 September 2012! 
Vill du förbeställa spelet och få Limited Edition av spelet (extramaterial från Plants.Vs.Zombies i den utgåvan!)! Förboka HÄR (origin är bara för nedladdning, du får inte spelet hemskickat till dig då!)! Om du vill ha spelet hemskickat till dig kan du gå in HÄR och förbeställa!


Av thesimsbloggenn - 14 juni 2012 21:12

Vill du veta mer om det mystiska expansionspaketet "The Sims 3 Övernaturligt"?
Den nittonde juni kan du få chansen att få svar på dina frågor i en Q&A (Question And Answer/Frågor och svar på svenska!) livechat!

Tisdagen den 19 Juni klockan 19.00 svensk tid hålls livechatten (på engelska!). Jag vet tyvärr inte VART livechatten hålls ännu! Men jag meddelar er så fort jag får reda på det! :)

 
 

Av thesimsbloggenn - 14 juni 2012 20:14

Här kommer den första delen (en del inkluderar fyra-fem bilder med tillhörande text!)


    Del 1
" Arbetslös "


 
Det har bara gått några dagar sedan inflytten och Isabella känner sig redan tvungen till att börja söka jobb. Hon har knappt råd med mat för dagen. Lunch får hon hoppa över helt pågrund av pengabristen.  Men det är svårt att hitta ett jobb som inte kräver att man har någon slags utbildning eller erfarenhet.


   
Isabella försöker varje dag hitta ett arbete med hjälp av gratistidningen som delas ut varje morgon. Annonserna är många men det är svårt att hitta ett jobb som inte kräver alldeles för mycket. Ångesten ökar och ökar. Hur ska hon lyckas med det här? Och påminnelser från socialen gör det inte lättare direkt. Om hon inte lyckas skaffa sig ett jobb snart kanske hon inte kan bo kvar i det lilla huset! Och vad händer då? Ska hon bli hemlös?



Men allt är inte pest i hennes liv. På Isabellas favoritcafé har hon träffat en kille som hon fattat intresse för. Hans namn är Benjamin Lång och enligt Isabella är han extremt rolig och snäll. Hon har aldrig träffat någon kille som behandlat henne så väl! Kanske har hon för en gångs skull hittat någon som hon möjligtvis kan fatta tycker för? Eller är det omöjligt för henne?


   
Det har gått hela fyra månader sedan inflytten och Isabella försöker verkligen att tänka på att skaffa sig ett jobb. Men efter så lång tids sökande känns det hopplöst. Och det enda hon kan tänka på är om hennes känslor för Benjamin verkligen finns där. Hon har aldrig riktigt varit kär i någon. Med tanke på hennes extrema festande som tonåring hade hon inte tid med en pojkvän. 


--


Så vad tycks om den första delen? :) 




Presentation


Hej och välkommen till ännu en simsblogg! Jag som driver bloggen är relativt ny till att blogga om ett speciellt ämne så det kommer mer info om vad jag vill få ut av bloggen senare! :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards