thesimsbloggenn

Alla inlägg den 16 juni 2012

Av thesimsbloggenn - 16 juni 2012 18:45


Lianasims2 är en av mina personliga favoriter med grymt coola kläder! Checka den vetja!

 
O
ckså grymt söta kläder på annamariasims2.com :D



Av thesimsbloggenn - 16 juni 2012 17:15


Snart kommer ett nytt Sims Social-spel till facebook! Är du ett fan av "The Sims Social" så borde du kolla in det nya spelet som snart kommer till fb! Klicka på bilden för att komma till deras sida!

Av thesimsbloggenn - 16 juni 2012 15:26

Dagens specialare i Store är idag den här ubersöta barnstolen! Priset har sänkts till bara 30 simpoints - superbilligt! Köp den nu!

Av thesimsbloggenn - 16 juni 2012 15:00

Del 3
"Att stadga sig"



Inte så lång tid därefter går de ut som ett officiellt par. Isabella är som förhäxad. Det går inte en minut utan att hon behöver höra Benjamins röst. Hon är som beroende av honom. Varje gång någon är på jobbet har de lurarna tätt intill öronen bara för att få umgås med varandra på något sätt.



Till slut klarar de det inte längre. De börjar planera för en inflytt efter bara tre månader tillsammans!  Isabella tycker att det ska bli skönt att inte betala extremt höga telefonräkningar längre - och fortfarande få umgås med Benjamin! De planerar att bygga ut det lilla huset och göra en smärre renovering i och med den gemensamma ekonomin.



 Men det blir inte riktigt som planerat. Benjamin får världens chans inom karriären, han kommer in på sjukhuslinjen - men får mycket mindre i lön! Renoveringsplanerna går i kras och Isabella är mycket upprörd. Tycker Benjamin att hans egna livsplaner går före deras gemensamma?



Benjamin märker hur upprörd Isabella blev av det plötsligt arbetsbytet. Så han tar saken i egna händer och sparar ihop till en hyfsat dyr ring och går ner på knä till sin kära - efter bara en dryg månad efter inflytten. Isabella blir extremt chockad - ska det gå såhär fort? Men hon skriker ut ett "ja" och kramar hårt om sin käraste.



Isabella kan knappt koncentrera sig på annat än det kommande bröllopet. Eller, kommande och kommande - det är mest Isabella som tjatat på Benjamin om ett privat bröllop med bara de närmsta vännerna i trädgården. Benjamin tycker att de ska vänta något år, försöka få igång karriärerna och samla in pengar till bröllopet och slå på stort. Men Isabella vill inte göra karriär, hon gillar inte ens att jobba!


  

Presentation


Hej och välkommen till ännu en simsblogg! Jag som driver bloggen är relativt ny till att blogga om ett speciellt ämne så det kommer mer info om vad jag vill få ut av bloggen senare! :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards