thesimsbloggenn

Alla inlägg den 15 juni 2012

Av thesimsbloggenn - 15 juni 2012 15:00

Del 2
"  "


Eftersom Isabella inte har något arbete och inte heller mycket pengar att spendera på utflykter osv spenderar hon den mesta tiden med Benjamin. Hon hade aldrig trott att man inte kunde tröttna på en person. Men de pratar om nya och intressanta varje dag. Retas med varandra gör de också och det är något Isabella verkligen gillar. Att man kan skämta om något utan att personen blir sur. 

Men så plötsligt - socialens arga hot om vräkning tar ett abrupt slut - Isabella har fått ett jobb! Med arbetsförmedlingens jobb lyckades hon hitta ett jobb på en lokal golfklubb. Dåliga arbetstider och en sjaskig lön men hon tjänar sina egna pengar ändå! Ett stort leende sprider sig på Isabellas läppar.


Och det är inte bara på jobbfronten som det går uppåt! Benjamin och Isabella har just utbytit sin första kyss tillsammans. Isabella är överväldigad av kärlek. Hon som kysst så många människor i sitt liv! Varför känns det så speciellt med just Benjamin? Hon har ju aldrig riktigt varit kär, så den nya känslan är något annorlunda för henne. 


Isabellas liv har tagit en sjuk vändning! Hon är överlycklig över den nya tillvaron. Varje kväll kommer Benjamin över till Isabella och de pratar, myser och planerar utflykter och resor. Isabella har fått nya arbetsuppgifter på jobbet för att tjäna lite extrapengar vilket hon är glad över - lite extra pengar i plånboken är aldrig fel!


--
Andra delen ute - vad tycker ni? (: 

Av thesimsbloggenn - 15 juni 2012 12:33

Panda med vänner är dagens specialare - ett exotiskt bebisrum för er som gillar pandor! :) Sänkt till 320 simpoint istället för 600!
Klicka HÄR för att komma till dagens specialare! 

Av thesimsbloggenn - 15 juni 2012 12:02

  Denna somriga toppen kan användas som både träningströja, vanlig tröja för en varm shoppingdag eller som badkläder! Matcha den med en söt bikiniunderdel eller ett par söta shorts! :) Klicka på bilden för att komma till nedladdningssidan! (du måste skapa ett konto för att kunna ladda ner tröjan!)


Gillade du shortsen på föregående bild? De kan du ladda ner genom att klicka på denna bild!   

 --
Modebilderna kommer senare fotas i spelet! Familjen Johansen/Lång Del 2 kommer ut klockan 15 i eftermiddag! 

Presentation


Hej och välkommen till ännu en simsblogg! Jag som driver bloggen är relativt ny till att blogga om ett speciellt ämne så det kommer mer info om vad jag vill få ut av bloggen senare! :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards