thesimsbloggenn

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av thesimsbloggenn - 21 juni 2012 18:43

Del 7
"Jobbig tillvaro"

 
Men tiden rusar iväg - och magen bara växer och växer. Isabella tycker att tiden går snabbt, men inte så konstigt - det enda hon gör är att sova hela dagarna. Hon har knappt tid till något annat än att äta, sova, äta, sova. Hon spenderar knappt någon tid alls till sin lilla familj - hennes energi går ur på bara en gnutta ansträngning.

 
Det tär också på hennes förhållande till sin son. Robert är oftast hos sina vänner på middag och vill inte vara hemma där en trött mamma ligger och slumrar på soffan. Benjamin jobbar ihjäl sig för att komma upp i karriären så honom ser man inte heller så ofta.


 
Snart är bebisen här! Isabellas extrema trötthet börjar avta men hon sover fortfarande mestadels av dagen. Hon har börjat lägga märke till tystheten i huset som inte funnits till förut. Men för tillfället orkar hon inte ens ta den diskussionen med sin familj. Hon vill bara att den lilla bebisen ska komma ut någon gång så de kan föras samman igen!


 
Och inte långt där senare föds bebben - bara några timmar efter att de första värkarna satt igång kommer en liten flicka ut! Isabella är överlycklig över den lilla varelsen och kan inte sluta granska sin dotter. Benjamin säger inte mycket men det syns att han är lika glad som när Robert föddes men han vågar inte visa det. Robert å andra sidan är överlycklig - numera ser man honom alltid i huset! Han är helt överväldigad!

 
Tröttheten som uppstod under graviditeten är som bortblåst - dessutom sover den lilla flickan länge på nätterna och vaknar inte ofta. Isabella kan ofta unna sig och sin son lyxfrukostar om helgerna när Benjamin är på jobbet. Robert tycker det är skönt att allt är normalt igen, plus det faktum att han fått en lillasyster på köpet!

 
Så sent som två månader efter flickans födelse fastställs namnet - flickan får heta Vega! Hon är inte direkt ett jobbigt barn utan rättare sagt ett väldigt lätt barn. Skriker inte ofta, utan är bara gudomligt söt! Robert tycker väldigt mycket om att ta hand om henne, trots att han egentligen är lite liten för att göra det får han ofta hjälpa till.

 
Och det är inte bara Robert som är överväldigad. Isabella är överförtjust i sin dotter. Det går inte en minut utan att hon gullar och leker med henne. Men Vega klagar inte - hon älskar att mysa och gosa och prata med sin familj. 

Av thesimsbloggenn - 21 juni 2012 09:39

JAG HAR EGENTLIGEN VARIT BORTA DE TVÅ SENASTE DAGARNA MEN KOMMER HEM I EFTERMIDDAG - DÅ KOMMER NI FÅ MASSOR AV INLÄGG OCH EN EXTRA LÅNG DEL AV FAMILJEN JOHANSEN/LÅNG + INFO OM DEN NYA SIMS3-HISTORIEN SOM KOMMER IMORGON! :)

Presentation


Hej och välkommen till ännu en simsblogg! Jag som driver bloggen är relativt ny till att blogga om ett speciellt ämne så det kommer mer info om vad jag vill få ut av bloggen senare! :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards