thesimsbloggenn

Alla inlägg den 22 juni 2012

Av thesimsbloggenn - 22 juni 2012 20:02

Del 8
"Stressig vardag"


 
Det är svårt för Benjamin att ta sig tid till sin nyfödda dotter med tanke på den tid han lägger ner på arbetet och Robert. Men någon gång ibland kan han få lite kvalitétstid med sin dotter och det är av högt värde. Han är nu i efterhand glad över misstaget de råkade göra - trots att det innebär att han måste jobba häcken av sig för att få familjekonomin att gå ihop!


 
Familjemiddagarna sker oftast gemensamma - Vega brukar sova vid den tiden maten är klar. Men eftersom det alltid är Isabella som lagar den (som egentligen inte har tid pågrund av alla andra hushållsysslor och Vega) blir den inte särskilt nyttig men hon försöker i alla fall att variera kosten.


 
Utbildning är mycket viktig enligt Benjamin. Därför lägger han ner extra tid på att hjälpa sin son med läxor och se till att han kan allting inför morgondagen. Efter ett hårt karriärsliv förstår han att skolan är extremt viktig och det är inget att slöa med!


 
Familjelivet blir bara stressigare och stressigare! Vega kräver mer och vill inte bara äta och sova utan också leka och få mer uppmärksamhet! Det är svårt att styra ett så litet barn samtidigt som ett skolbarn plus att hon behöver hålla ordning i huset och laga mat för dagen.


 
Gemensamma middagar är numera eftertraktat. Det är inte ofta familjen äter vid samma tider eller ens samma mat. Alltid är det klagomål och gnäll från barnen. Trötta och slitna efter en lång dag och sen middag. Vardagen är stressig och Isabella kan inte se något slut på det!



----
Numera kommer familjen Johansen/Lång-delarna ut var tredje dag så att jag kan uppdatera bloggen bättre samtidigt som jag kan fortsätta med sims3-historien :)

Av thesimsbloggenn - 22 juni 2012 11:20

 
Här har vi honom - Richard Moore. Richard föddes in i en medelklassfamilj som den yngsta sonen. Han hade en storebror och en lillasyster. Med tanke på den minimala ålderskillnaden på barnen kunde han prata och umgås med sina syskon precis som kompisar. Det var något han verkligen uppskattade. Redan som treåring hade han fått plats i ett fotbollslag där han redan var mycket duktig. Hans pappa - James Moore - var en mycket högt uppsatt man i stadens fotbollsliga. Richards bror var inte så jättemycket för fotboll så Richard blev familjens storsatsning. När han bara var tretton tränade han redan sex dagar i veckan. Han var helt slutkörd och orkade inte med något annat. Därför blev det lite svårt att hänga med hos kompisarna som började hålla på med tjejer och gå på fester. Men hans föräldrar förklarade att han kunde ta igen allt senare. Så han ville inte tänka mer på det. 
Nu har Richard flyttat till Los Angeles där hans dröm är att slå igenom som proffsspelare. Men för tillfället gör han inte annat än att hänga och dregla utanför den stora arenan där han önskar att han kunde få spela.

---
So? Längtar ni till den nya sims3-historien :)

Presentation


Hej och välkommen till ännu en simsblogg! Jag som driver bloggen är relativt ny till att blogga om ett speciellt ämne så det kommer mer info om vad jag vill få ut av bloggen senare! :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards