thesimsbloggenn

Alla inlägg den 19 juni 2012

Av thesimsbloggenn - 19 juni 2012 15:00

Del 6
"    "

   
Lilla Robert tar mycket tid och plats för föräldrarna men med tanke på att han är ensambarn gör det inte så mycket. Men snart börjar han i skolan och föräldrarna har olika åsikter om det. Benjamin tycker det är kul att hans lilla son ska börja bilda sig och komma ut ur huset med. Isabella tycker att det ska bli tråkigt att inte få sällskap hemma i huset om dagarna men samtidigt kan hon vara lite glad för sin sons skull.


Och det dröjer inte länge förrän skolan startar. Kvällen innan har Isabella lagat hamburgare till Roberts glädje. Han kan inte sluta babbla om att få träffa alla sina lekkamrater varje dag istället för någon gång ibland.
Isabella och Benjamin har pratat lite om ett syskon men kommit fram till att de inte har pengar nog för ännu ett barn. Kanske någon sladdis i framtiden?


Men det faller så gott som några månader senare. Av misstag har Isabella lyckats bli gravid igen. Denna graviditet är tvärtemot den med Robert. Hon är helt orkelös och orkar inte städa, laga riktig mat eller ta hand om sig själv. Hon vill bara sova, sova och sova hela tiden. Benjamin är inte alls glad över graviditeten. Han säger inte så mycket om det men Isabella märker att han inte alls är glad. Robert vet ingenting ännu och föräldrarna försöker hålla det så ett tag.


Men till slut måste ju han få veta också. En solig sommarmorgon sätter sig Isabella ner i vardagsrummet för att berätta om det kommande syskonet för sin son. Hans reaktion är inte den hon väntade sig. Han bara rycker på axlarna, ler smått och säger inte så mycket om det mer. Istället börjar han snacka om att han vill åka till sin kompis landställe på sommarlovet. Hon suckar lite tyst för sig själv. Finns det ingen i familjen som är glad över det kommande barnet?

--
Nästa del kommer imorgon! :) 

Av thesimsbloggenn - 19 juni 2012 10:03

Jag kommer tyvärr inte kunna närvara vid livechatten ikväll klockan 19 -men hoppas att någon av er kan! :) 
http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=580d23921c <--- där är länken i alla fall!

----

 
Det verkar som om det snart kommer en ny stad till Sims 3 ;)

Presentation


Hej och välkommen till ännu en simsblogg! Jag som driver bloggen är relativt ny till att blogga om ett speciellt ämne så det kommer mer info om vad jag vill få ut av bloggen senare! :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards